1-7 Mart Dünya Muhasebeciler Haftası nedeniyle, Uşak Üniversitesi, Muhasebe ve Finans Topluluğu, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) odası tarafından 5 Mart 2019 tarihinde, Mustafa Kemal Paşa Amfisinde bir konferans düzenlendi.

Konferans açılış konuşması Uşak SMMM odası başkanı Sayın Uğur ALBAYRAK ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu müdürü Sayın Dr.Öğr.Üyesi Mesut ATASEVER tarafından yapıldı.

Konferansta Anadolu Üniversitesi İİBF İşletme bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necdet SAĞLAM “Bio Finans,  Bilanço Okuma Teknikleri ve Finansal Verilerin Değerlendirilmesi” başlıklı sunum yaptı.

Konferans Üniversitemiz öğretim elemanları, Muhasebe meslek mensupları ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Konferans, soru ve yanıtların ardından Teşekkür Belgesi takdimi ile sona erdi.

11 Mart 2019