Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Muhasebe ve Finans Topluluğu işbirliği ile üç etkinlik birden…

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi, Muhasebe ve Finans Topluluğu işbirliği ile 14 Aralık 2018 Cuma günü Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda Gedik Yatırım AŞ Yatırım Uzmanı sayın Mesut KURT “Aracı Kurumların Sermaye Piyasasındaki Rolleri ve Kariyer Fırsatları” başlıklı sunum yaptı. Yatırım Uzmanı sayın Mesut KURT finans dünyası hakkında bilgilendirme yaparak, piyasa deneyimlerini ve çalışma koşulları hakkında açıklamalarda bulundu.

İkinci Etkinlik Muhasebe ve Finans Topluluğu 8.kuruluş yılı kokteyli oldu. Kokteyl Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binasında aynı gün saat 16:00’da gerçekleşti. Ayrıca, kokteyl sırasında Gedik yatırım tarafından hibe edilen Borsa Laboratuvar sistemleri açılış töreni yapıldı. Etkinliklere Sisha Kozz Lounge ile Pegem Akademi kuruluşları sponsorluk desteğinde bulundu. Etkinlik, Muhasebe ve Finans Topluluğu 8.yıl resim sergisi ve müzik dinletisi ile sona erdi.

16 Aralık 2018