Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğu tarafından Kitap Okuma ve Kritik Toplantısı 28 Mart 2019 tarihinde İİBF toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğunun "Alık Kitap Sunum" etkinliğine İİBF Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi İnci Aksu KARGIN, Topluluk danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Şahin ÇETİNKAYA katıldı. Açılış konuşmasını topluluk başkanı Rüya ÖNKOL ve Burak BASKIN yaptı. Topluluk danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Şahin ÇETİNKAYA bir konuşma yaptı. Konuşmalarda kitap okuma alışkanlığının üniversite öğrencileri arasında oldukça yaygın olduğunu ve bu durumdan da son derece memnun olduğunu söyledi. Kamu Yönetimi, İşletme ve Maliye Bölümü öğrencileri ile şu ana kadar 20 farklı kitap  okunduğunu ve kitaplar üzerinde okuyan öğrencilerin özet sunum ve tartışma yaptıklarını ve Bu etkinliğin aylık olarak devam ettirileceğini belirtti.

Topluluk öğrencilerinden Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinden Burak BASKIN ve Sosyal Hizmetler Bölümünden bir öğrenci tarafından Hat bir şiir dinletisi sundular. Son olarak topluluk öğrencilerinden Osman GÜVEN bir Ney dinletisi ile kapanış yaptı.

05 Nisan 2019