Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programına Üniversitemizi temsilen Ahmet Enes AKKOYUN adlı öğrencimiz katılımda bulunmuştur.

16 Mart 2019 Cumartesi günü Çanakkale Bayramiç'te bulunan Mehmet Akif Ersoy Evini ziyaret edildikten sonra Troya Müzesi gezildi. Akşamında ise Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve ÇOMÜ Rektörü Yücel ACER ile birlikte akşam yemeğinde buluştular.

17 Mart 2019 Pazar günü Çanakkale Şehitlik Abidesi gezildi, akşamında ise Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Çanakkale Milletvekilleri Bülent TURAN ve Jülide İSKENDEROĞLU ve ÇOMÜ Rektörü Yücel ACER ile akşam yemeğinde buluştular.

18 Mart 2019 Pazartesi günü ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılım sağladığı Çanakkale Şehitlerini Anma Programına katıldılar.

22 Mart 2019